torsdag 17 februari 2011

Om svängrummet i en bok, och nylimmat i bloggen...


I den här bloggen visar vi vad vi pysslar med hemma hos oss, ofta sådant som sen går att leka med. Spontant, dagfärskt och ofta alldeles nylimmat... Kanske sådant som ni också får lust att prova?

I boken Pyssla tillsammans finns fler pyssel, enkla och roliga att göra tillsammans med barn. Blogg och bok, båda med texter och bilder. Men i boken en helt annan möjlighet att visa steg-för-steg-bilder grundligare och breda ut sig mer. Och inte minst, tillsammans med andra barn och deras vuxna!

Boken finns glädjande nog redan att låna på många bibliotek i hela Sverige. Vill ni äga en eget exemplar, går den förstås köpas i nätbokhandeln eller hos din närmsta bokhandlare, där du även kan bläddra i den och känna doften… 

Gärna kontakt!
Jag hoppas boken och bloggen kompletterar varandra. Är det något du undrar över, saknar eller vill tipsa om, så är det numera superenkelt att lämna kommentarer. Eller maila. 

Vill du maila lite bilder på vad ni pysslar med hemma hos er, som jag får lov att visa andra läsare av bloggen? Skriv jättegärna några rader och skicka bilder till:
ingela(at)pysslatillsammans.se

Info om kommande pysselaktiviteter tillsammans med mig finns på min hemsida

3 kommentarer:

Pia Johansson sa...

Vi har flera gånger lånat en annan pysselbok som heter "skapa med skräp" som är rolig, ur den här dottern gjort t.ex. den här spindeln:
http://barnboksnatet.blogspot.com/2010/12/barnboksnatsbloggen-tar-jullov.html
Rätt roliga grejor.

Pia Johansson sa...

här:
http://4.bp.blogspot.com/_vO0To16tL0o/TRGx8QWKV8I/AAAAAAAAA-0/DzeTOn62jHs/s1600/BBNspindelSigne.JPG

Ingela sa...

Fin spindel! Tack för boktipset, en snabb sökning tar oss till denna länk:
http://www.beatrizflorez.com/