onsdag 23 oktober 2013

Miniturné: Mölnlycke, Partille, Åmål!

Mitt foto blev tyvärr suddigt, men Rebeccas värld var kristallklar - läs gärna mer här.

Snart är det höstlov, och jag har några platser att besöka med min pysselpackning - ja det känns som om det är en liten turné på gång! Ett par av platserna är "stammisställen", så som Mölnlycke och Åmål. Det är roligt. I Åmål brukar några av deltagarna i sin tur också vara stammisar, och 5 barn har varit på alla mina skapande verkstäder där. Sådant värmer må ni tro. Några av dem kan du se "in action" här. Hoppas de kan komma nästa vecka också!

Det är också roligt att några nya platser tillkommit, som Partille där vi ska bygga egna världar på pizzakartonger, och av massor av olika spännande material. Av material ja, och av de där fina och fantasifulla tankarna och idéerna som människor har, i synnerhet de små. Bygg din egen värld och Klipp till orden! finns förresten med i Kulturkatalogen, vilket berättigar till Västa Götalandsregionens fiffiga arrangörsstöd.

Ja, och så ska jag få träffa 25 fritidspedagoger på måndag, så Flatåsskolan får ingå i turnéplan. Men det är bara för dessa deltagare, så där får ni inte vara med. Men fantisera gärna om allt spännande vi ska göra där och då ...

Varmt välkomna!

Turnéplan
kontakta respektive arrangör för att föranmäla
Medföljande vuxna är också välkommna!
lördag 26 okt. Mölnlycke kulturhus, Bygg ett ord, workshop i samband med vernissage av Magnus Lönns utställning Undrien, drop-in kl.12–15 (för barn från 5 år och vuxna tillsammans) Fri entré.
måndag 28 okt. Västra Frölunda, fortbildning för fritidspedagoger. Fullt!
torsdag 31 okt. Partille bibliotek, Bygg din egen värld, kl.10-12 och 13-15, (för 9-12 år)
fredag 1 nov. Åmåls kulturhus, Bygg ett ord, kl. 9:30-11 (för 7-9 år) och kl. 11:30-13 (för 10-12 år) 

Inga kommentarer: